click

Diensten

 

Cloud (het nieuwe werken)


Hosted services; efficiënt werken

MultibIT biedt een volledig pakket aan internet oplossingen voor de zakelijke markt. Op basis van de nieuwste technologieën leveren wij in samenwerking met onze partner, met al meer dan 15 jaar ervaring, betrouwbare en veilige hosting services om mobiel en efficiënt te kunnen (samen)werken en communiceren. Wij bieden u een complete kantoorautomatisering op abonnementsbasis.

Voor een vast bedrag per maand per medewerker bent u verzekerd van de meest actuele software, degelijk support, optimale beveiliging en uiteraard dagelijkse back-ups van al uw informatie. Investeringen in servers en licenties zijn niet nodig.

Daarbij bieden wij u optimale flexibiliteit; wij houden onze opdrachtgevers niet aan lange contracten en bieden optimale flexibiliteit in de samenstelling van uw pakket.

Onze pijlers zijn:

• Vernieuwing en innovatie;
wij bieden onze opdrachtgevers voortdurend de nieuwste toepassingen en applicaties.

• Self service;
onze opdrachtgevers kunnen zelf “aan de knoppen” zitten om hun applicaties te beheren. Applicaties worden vanuit de MultibIT “cloud” aangeboden maar door een uitgebreid (en onderscheidend!) beheerpaneel kunnen services door opdrachtgevers zelf aangemaakt en gemuteerd worden. Hierdoor hebben opdrachtgevers toch volledig inzicht in en sturing op hun applicaties en is onze service ook zeer geschikt voor IT Consultants, Systeembeheerders en ICT Resellers.

• Software as a service;
MultibIT services houden niet op bij het aanbieden van de hosted applicatie(s). Sterker nog; daar begint het juist. Wij streven naar een optimale service door maatwerk mogelijk te maken, bijvoorbeeld door de integratie van applicaties of het op maat configureren van applicaties voor onze opdrachtgevers zodat nog effectiever gebruik gemaakt kan worden van de hosted applicaties. Daarbij komt software as a service vanzelfsprekend ook tot uiting in het service- en kennisniveau van onze specialisten.

Kijk in het linker sub-menu om te zien welke oplossingen wij u kunnen bieden.